Podrobnější info k fotkám
I. Obr. om. bolon. - "Bez komentáře"
II. Obr. om. bolon. - "Bez komentáře"
III. Obr. om. bolon. - "Bez komentáře"
IIII. Obr. om. bolon. - "Bez komentáře"
Tento recept získal 4-čtyři ocenění kvality a ocenění Šetrný k přírodě a ke zdravý...
Bůček vyškvaříme na oleji, přidáme kostičky cibule, mrkve, celeru a česneku, vše společně osmažíme. Poté přidáme mleté maso a za stálého míchání smažíme, až změní barvu. Podlijeme vínem a vaříme, až se tekutina odpaří. Přilijeme horký bujón, vložíme oloupaná rajčata a znovu vaříme až do odpaření tekutiny. Rajčata v omáčce rozmačkáme vařečkou. Nakonec do omáčky přidáme sekanou petrželku, oregano, rajský protlak, sůl a pepř, ještě hodinu povaříme na mírném ohni. Občas zamícháme.
Čas - 30-45min.
Náročnost - Docela snadná
Množství - 4porce
Podrobnější info k fotkám
I. Obr. om. bolon. - "Bez komentáře"
II. Obr. om. bolon. - "Bez komentáře"
III. Obr. om. bolon. - "Bez komentáře"
IIII. Obr. om. bolon. - "Bez komentáře"
Dosažerná hodnocení