2.B) Recepty od Nás                                                ► Bramborová rolka ◄






Tento recept získal 4-čtyři zvláštní ocenění cenu - GrandPri...







Bramborová rolka


Dobrý den, v této sekci se budeme věnovat přípravě receptu - Bramborová rolka...


Ingredience

  • 1 sáček bramborového těsta nebo domácí
  • 400 g kuřecího junioru nebo co kdo rád do plněných knedlíků
  • 1 větší cibule asi
  • 1-2 čajové lžičky Harmonie chuti

Postup na přípravu receptu

1. Bramborové těsto si připravíme dle návodu na obalu. Když je těsto hotové, tak ho rozválíme na pomoučeném vále na placku asi 0,5cm vysokou (krásně se s ním pracuje, netrhá se) a potřeme nádivkou.

2. Nádivka: tu si připravíme tak, že salám a cibulku nasekáme najemno a na oleji osmahneme cibulku (e. sporák na č.4) a když začíná zlátnout, tak přihodíme salám. Společně trochu osmahneme a dochutíme Harmonií chuti.

3. Poté placku s nádivkou srolujeme jako roládu a překulíme na čistou utěrku (bez aviváže), do které roládu zamotáme, kraje svážeme nití jako do bombonku a dáme vařit do velkého pekáče 15 minut z každé strany.

4. Po uvaření roládu krájíme na knedlíčky a podáváme se špenátem a kdo má rád, tak ještě s dozlatova osmaženou cibulkou.

Náročnost receptu

Čas - 25-40min.

Náročnost - Střední

Množství - 25porcí

Obrázky k tomuto receptu

Podrobnější info k fotkám

I. Obr. bram. rol. - "Bez komentáře"

II. Obr. bram. rol. - "Bez komentáře"

III. Obr. bram. rol. - "Bez komentáře"

IIII. Obr. bram. rol. - "Bez komentáře"

Dosažená hodnocení

UZAMČEN
RECEPT
UZAMČEN

Recept - Získal zvláštní ocenění - Cena GrandPri
Recept - Získal zvláštní ocenění - Cena GrandPri
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky
Používáme cookies, abychom zajistili správné fungování a bezpečnost našich stránek. Tím vám můžeme zajistit tu nejlepší zkušenost při jejich návštěvě.

Pokročilá nastavení

Zde můžete upravit své preference ohledně cookies. Následující kategorie můžete povolit či zakázat a svůj výběr uložit.