Podrobnější info k fotkám
I. Obr. om. cib. - "Bez komentáře"
II. Obr. om. cib. - "Bez komentáře"
III. Obr. om. cib. - "Bez komentáře"
IIII. Obr. om. cib. - "Bez komentáře"
Tento recept získal jen 1-jedno ocenění kvality...
Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.
V kastrůlku zahřejeme máslo, přisypeme cibuli a zprudka ji opečeme. Mícháme, dokud cibule nezíská zlatou barvu.
Opečenou cibuli vybereme na misku, tuk necháme v kastrůlku. Přidáme kousek másla, zahřejeme, zasypeme moukou a upražíme zlatavou jíšku, asi 3 minuty.
Jíšku zalijeme vývarem a dobře rozmícháme.
Do omáčky vrátíme cibuli a zvolna vaříme 20-30 minut. Občas promícháme.
Nakonec dochutíme solí a pepřem a přecedíme.
Podáváme s vařeným masem a knedlíkem.
Čas - 45-55min.
Náročnost - Střední
Množství - 4porce
Podrobnější info k fotkám
I. Obr. om. cib. - "Bez komentáře"
II. Obr. om. cib. - "Bez komentáře"
III. Obr. om. cib. - "Bez komentáře"
IIII. Obr. om. cib. - "Bez komentáře"
Dosažená hodnocení
Tentp recept Vás vyjde docela dost levně...