3.B) Recepty od Nás                                                 ► Nakládaný sýr ◄






Tento recept získal 2-dvě ocenění kvality a ocenění místní pochoutky ve své lokalitě...






Nakládaný hermelín s čoko redukcí



Dobrý den, v této sekci se budeme věnovat přípravě receptu - Nakládaný sýr...


Ingredience

*ceny jsou pouze u receptu orientační...

Postup na přípravu receptu

Rozpůlíme hermelín na dva plátky. Potřeme dijonskou hořčicí. Vložíme proužek pečené papriky, červenou cibuli a drcený pepř.

Narovnáme do uzavíratelné nádoby, ve které budeme hermelín nakládat a zalijeme olejem. Necháme tak dva dny v 10°C.

Při servírování přidáme všechny ostatní lahůdky a hurá do hospodské mňamky v michelinském provedení.

Rada

Hermelín není dobré konzumovat hned, jak se vyndá z lednice, na talíři ho nechte tak 10 minut, ať uvolní svou vůni i chuť. To platí u každého sýru.


Náročnost receptu

Čas - 50hod. (marinování ) - 15min. (příprava) - 5min. (kompletac)

Náročnost - Velmi obtížné

Množství - 4 až 10porcí

Obrázky k tomuto receptu

Podrobnější info k fotkám

I. Obr. nakl. sýr - "Bez komentáře"

II. Obr. nakl. sýr - "Bez komentáře"

III. Obr. nakl. sýr - "Bez komentáře"

IIII. Obr. nakl. sýr - "Bez komentáře"


Dosažená hodnocení

Recept je drahý
Spoření vůbec
Nedoporuč-uje!

Recept - Získal ocenění - Dobrý - III. místo kvality

Dobrý

a tradiční

Ve svém

Místě

Lokality

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky