Podrobnější info k fotkám
I. Obr. nakl. sýr - "Bez komentáře"
II. Obr. nakl. sýr - "Bez komentáře"
III. Obr. nakl. sýr - "Bez komentáře"
IIII. Obr. nakl. sýr - "Bez komentáře"
Tento recept získal 2-dvě ocenění kvality a ocenění místní pochoutky ve své lokalitě...
*ceny jsou pouze u receptu orientační...
Rozpůlíme hermelín na dva plátky. Potřeme dijonskou hořčicí. Vložíme proužek pečené papriky, červenou cibuli a drcený pepř.
Narovnáme do uzavíratelné nádoby, ve které budeme hermelín nakládat a zalijeme olejem. Necháme tak dva dny v 10°C.
Při servírování přidáme všechny ostatní lahůdky a hurá do hospodské mňamky v michelinském provedení.
Hermelín není dobré konzumovat hned, jak se vyndá z lednice, na talíři ho nechte tak 10 minut, ať uvolní svou vůni i chuť. To platí u každého sýru.
Čas - 50hod. (marinování ) - 15min. (příprava) - 5min. (kompletac)
Náročnost - Velmi obtížné
Množství - 4 až 10porcí
Podrobnější info k fotkám
I. Obr. nakl. sýr - "Bez komentáře"
II. Obr. nakl. sýr - "Bez komentáře"
III. Obr. nakl. sýr - "Bez komentáře"
IIII. Obr. nakl. sýr - "Bez komentáře"
Dosažená hodnocení
Dobrý
a tradiční
Ve svém
Místě
Lokality