1.A) Recepty od Nás                                              ► Polévka s fazolemi ◄







Tento recept získal 4-čtyři ocenění kvality a ocenění místní recept kvality...





Polévka z červených fazolí


Dobrý den, v této sekci se budeme věnovat přípravě receptu - Polévka s fazolemi...


Ingredience

  • olivový olej 2 lžíce
  • cibule 1 ks
  • mrkev 1 ks
  • česnek 5 stroužků
  • konzervované červené fazole 800 g (2 plechovky)
  • zeleninový vývar 900 ml
  • citronová šťáva 2 lžíce
  • čerstvý koriandr k podávání 1 hrst
  • sůl a čerstvě namletý pepř

Postup na přípravu receptu

1. Ve větším hrnci rozehřejte 2 lžíce olivového oleje, přidejte nadrobno nakrájenou cibuli, mrkev a 8 minut vše opékejte. Do hrnce pak přidejte utřené stroužky česneku a za stálého míchání nechte česnek cca 1 minutu zatáhnout.

2. Vše zalijte vývarem, z plechovek s fazolemi sceďte přebytečný nálev a přidejte je do hrnce. Hrnec přiklopte pokličkou a vařte 25 minut. Polévku dochuťte solí a pepřem a cca polovinu polévky dejte stranou a rozmixujte. Rozmixovanou část pak opět vraťte do původního hrnce. Polévku podávejte s nasekaným koriandrem a pár kapkami citronové šťávy.

Náročnost receptu

Čas - 1hod.

Náročnost - Střední

Množství - 4porce

Obrázky k tomuto receptu

Podrobnější info k fotkám

I. Obr. polévka s čer. fazol. - "Bez komentáře"

II. Obr. polévka s čer. fazol. - "Bez komentáře"

III. Obr. polévka s čer. fazol. - "Bez komentáře"

IIII. Obr. polévka s čer. fazol. - "Bez komentáře"


Dosažená hodnocení

Recept Tě dokáže vždy
Posílí a je
Místní ve svém okolí

Recept - Získal ocenění - Skvělý - I. místo kvality
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky
Používáme cookies, abychom zajistili správné fungování a bezpečnost našich stránek. Tím vám můžeme zajistit tu nejlepší zkušenost při jejich návštěvě.

Pokročilá nastavení

Zde můžete upravit své preference ohledně cookies. Následující kategorie můžete povolit či zakázat a svůj výběr uložit.